offer cover image

Kuntouttavat avustustavat

Promotive Rehabilitation Ergo Oy

KURSSIN TAVOITTEENA ON, ETTÄ OPIT KUNTOUTUJAA AKTIVOIVAT AVUSTUSTAVAT JA VASTUUTTAMAAN KUNTOUTUJAA SUORITUSTASON NOSTAMISESSA KOHTI ITSENÄISTÄ TOIMINTAKYKYÄ.
Tavoitteellisesti suoritustasoa voidaan nostaa kahden avustettavasta, yhden avustettavaksi, siitä edelleen sanallisella ohjauksella ja apuvälinein suoriutuvaksi tavoitellen itsenäistä liikkumista perusliikkumisessa.  Tämä verkkokurssi on laaja kurssi, jossa videoleikkeitä on 168 kpl. aidoista avustustilanteista erikuntoisilla avustettavilla. Videoleikkeiden alla on kirjallinen ohjaus avustustapahtumasta.
Pääasia verkkokurssilla on aktivoiva, kuntoutumista edistävä avustaminen eli avustettavan ohjaaminen käyttämään voimiaan liikkeissä ja liikkumisessaan. Avustajat toimivat ergonomisesti ja avustavat luonnollisten liikemallien mukaisesti apuvälineitä ja sanallista ohjausta käyttäen edistäen avustettavan kuntoutumista tavoitteellisesti. Koko kurssin käytyäsi tiedät menetelmät, miten voit järjestelmällisesti vaihe vaiheelta avustaa vuoteeseen hoidettavaa kuntoutumaan jopa itsenäisesti liikkuvaksi.
Vaihtoehtoja eri avustustilanteisiin on eniten tässä kurssissa, joten kurssi sopii syventämään opittua ja antaa paljon vaihtoehtoja vaikeisiin avustustilanteisiin. Tiivistetty kurssi on hyvä ja suositeltavampi vaihtoehto aloittaa, jos kuntouttava avustaminen perusliikkumisessa ei ole vielä sisäistetty toimintatapa. Tiivistetyn kurssin saat bonuksena koko kurssin hankinnasta.
Kuntouttavat avustustavat
€149.00

incl. VAT 24 %