Kuntouttavat avustustavat hoito- ja hoivakodit by Promotive Rehabilitation Ergo Oy

Kuntouttavat avustustavat hoito- ja hoivakodit

Promotive Rehabilitation Ergo Oy

KURSSIN TAVOITTEENA ON, ETTÄ OPIT KUNTOUTUJAA AKTIVOIVAT AVUSTUSTAVAT JA KEVENTÄMÄÄN TYÖTÄSI RASKAISSA JA VAATIVISSA AVUSTUSTILANTEISSA.
Videot on kuvattu eri kuntoisten iäkkäiden perusliikkumisen aidoissa avustus- ja siirtotilanteissa. Näitä ovat mm. vuoteessa liikkumisen avustaminen, istuma-asennossa, matalasiirroissa vuode - pyörätuoli avustamiset, sekä seisomaan, kävelylle ja seisoma-asennon kautta siirtymisten avustaminen, nostinsiirrot / kaatuvan avustaminen ja lattialta ylös avustaminen. Lisäksi on videoita erikuntoisten avustettavien lihasvoimien, nivelliikkuvuuksien ja perusliikkumisen tutkimisesta, sekä helppojen voimisteluliikkeiden ohjaamisesta itsenäiseen tai ohjattuun voimisteluharjoitteiden tekemiseen.

Kurssin jälkeen tiedät paljon vaihtoehtoisia menetelmiä keventää työtä. Sinun ei tarvitse nostaa, kannatella avustettavan painoa, vaan osaat hyödyntää liu'uttamista, vuoteen ominaisuuksia ja helppoja apuvälineitä tehokkaasti.

Videoita on noin 100 kpl kahden- ja yhden avustettavien, sanallista ohjausta tai apuvälineiden avulla tapahtuvista perusliikkumisen avustamistilanteista. Jokaisen videoleikkeen alla on teksti, jossa kerrotaan avustamistilannetta edistävät ja hankaloittavat asiat.

OPISKELE VÄHINTÄÄN tummennetut tekstit ja katso videot läpi. Kuntouttavat avustustavat hoito- ja hoivakodit
49,00 €

sis. ALV 24 %